събота, юли 27, 2024
ОбзавежданеАктуално

 4 идеи за органайзери на стена

Налага ви се често да сменяте информацията на стената? Това са случаите, в които работите по много проекти, които желаете да следите или децата ви затрупват с нови произведения на изкуството. А защо не, когато сте артист и често настроенията ви, за декорация, се сменят. Можем да ви дадем още примери, но предпочитаме направо да пристъпим към идейните решения. Представяме ви 4 идеи за органайзери на стена, които открихме:

1. Папки

Идейно, семпло, практично. Тези думи описват идеално това бюджетно решение. Папката може да ви прозвучи грубовато, но е достатъчно да подберете красиви цветове, хармониращи на помещението и ще получите страхотна стена. 

Плюсът на такова решение е, че не се налага да сваляте папката за да замените съдържанието. Също така можете да съхранявате повече от едно изображение. Нищо не пречи да се закрепят и други елементи, които имат нужда от организация. Ще ни благодарите по-късно за идеята, сега бягайте до книжарницата за папки. 

2. Рамка

Рамките са най-естествените предмети, които могат да се закачат на стена. Симетрично или в лек творчески хаус, те ще допринесат за завършения вид на помещението.  Могат и да са ви полезни за съхранение на разнообразни изображения и информация. Как информация ли? Ако запазите стъклата на рамките, а за фон изберете монохромен десен, е напълно възможно да си водите записки. Иползвайте маркери, които можете да почистите с мокра кърпа. Тази идея може да реализирате в много ситуации, с различни размери рамки.

3. Въжета с щипки

Вариантът с въжета е подходящ за съхранение на по-малки листчета и снимки. Той се превръща в чудесен и практичен декор, като съхранява спомени и бележки по артистичен начин. Не е никак труден за изпълнение. Можете да разпънете конопени въжета, директно захванати на стената. Друга опция е използването на голяма рамка, като премахнете гърба и стъклената преграда. Защо не няколко такива рамки, около които да омотаете конопените нишки? Закрепването на обектите се извършва с малки щипки или кламери. Сигурни сме, че можете да измислите и други варианти.  Тези органайзери на стена са много аристични и могат да се използват във всяко помещение, под различни форми.

4. Желязна мрежа

Метален елемент може да допринесе за по-индустриален стил на помещението. От значение е и какво ще разположите върху основата и как ще я закрепите на стената. Парче поцинкована мрежа би била много интересен начин за организация на разнообразни елементи. Необходимо е мрежата да е достатъчно твърда, че да издържи тежестта на обектите за организиране, също така да не се огъва (това ще спомогне за монтажа). Част от оградно пано може да свърши много добра работа. Върху мрежата могат да се закачат допълнителни органайзери, снимки, листчета и дори арт елементи.

Тези 4 идеи, за органайзери на стени, изградени по правилен начин, могат да се превърнат и в решение за офис стени. 

Заключение за всички органайзери на стена

Оставяме на страна магнитните и корковите дъски, които са тривиални и доказали се във времето решения. Ние се предизвикваме с по-смели и нестандартни алтернативи. При всички положения, тези органайзери са изключително практични, защото могат да спестят допълнително място върху бюрото, в шкафа и дори закупуването на допълнителна мебел. Свободно съчетавайте няколко предложенията, за да постигнете идеалната стена.

Надяваме се да ви харесат и да намерите вдъхновение за експерименти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *