събота, юли 27, 2024
Празници

Подарък за Св. Валентин

Много от вас ще оспорят тържествеността на този повод. На 14-ти февруари трябва да празнуваме само Трифон Зарезан! Е, ние обичаме положителни поводи и за един ден можем да празнуваме 2, 3, дори и 4 празника. Важно е да отпразнуваме любовта. Още по-важно е, това да се случва всеки ден. Все пак, сме подготвили интересни идеи относно какъв подарък за Св. Валентин да изберете за половинката.

Класически подаръци

Сладко

Бонбоните, тортите и изобщо шоколадовите изкушения, под всякаква форма, са емблематични за празника. Пред красиво декорираните вкусотии няма пол и възраст. Майсторите на сладкиши са изключително продуктивни, през това време на годината. Вариантите са сърца, мечета, шоколадови послания и какво ли още не. Може да изненадайте половинката с домашно приготвен десерт. Все пак е важно и личното отношение. 

Вино

Още една класика за този повод, като се взема под внимание и Трифон Зарезан. В комбинация с бонбони и влюбен поглед, виното е чудесен подарък. Съобразете го със сезона или с предпочитанията на половинката. Направете към него вкусна вечеря.

Бижу

Най-важно е подаръците да са от сърце. Човек може да се зарадва на по-бюджетен подарък, ако е положено старание и чувства. Срещат се и последователи на противоположната теория, че по-скъп подарък би бил чудесен за Св. Валентин. Поради тази причина, сме добавили и поднасянето на бижута и аксесоари, в нашия списък. Отново е важен вкусът и предпочитанията на любимия човек.

Пътуване

Материалното отстъпва място на приключенията и спомените. Подарете си екскурзия, в която да създадете много нови моменти заедно. Тази изненада е свързана с повече ангажираност – избор на място, време за престой и цялостно организиране. Дори и да се качите на автомобила и да “отпрашите” за един ден, сме сигурни, че ще е незабравим подарък за Св. Валентин.

Творчески подаръци

Отбележете празника с тематично платно, което да остане за спомен. За интересни, артистични подаръци са се погрижили творците от Art Vortex, като те предлагат платна с отпечатване на длани и декоративни рамки за влюбени. Ръчно рисуваните подаръци са за ценители и още по-важното е, че са уникални и неповторими. 

Към творческите подаръци спадът и комплекти с отливка на ръцете и подобни занимания, които се изпълняват семейно. Ще се забавлявате и ще имате нещо за спомен.

Нестандартни подаръци

Понякога изборът на подарък е трудна задача. Подарявали сте какво ли не и въображението ви се е изчерпало… На помощ идват нестандартните ни, но все пак подходящи подаръци за повода.

Игрa

В мрежата можете да намерите интересни игри за двойки, с опознавателна и забавна цел. Друг вариант са семейни настолни игри и пъзели. Ако пъзелът е специален, с любима снимка на влюбените, ще се превърне и в още по-мил подарък. 

Кухненски нож

Подарък за Св. Валентин, който подхожда и за дами и за мъже. Кое е специалното ли? Вие разчупвате стереотипите на празника и подарявате удобство и практичност. Показвате, че ви е грижа за комфорта на любимия човек и не желаете той или тя да прекарва излишно време в кухнята. Качественият нож прави рязането лесен и бърз процес, а елегантността и красотата го превръщат в кухненско бижу. Комбинация между качество и елегантност може да намерите в Ножовете Chefsblade.

Запомнящо се преживяване

Подарете си скачане с бънджи, гмуркане (возене с лифт е по-подходящо за сезона) или друго преживяване, което включва много адреналин. Вземете такова решение, само ако сте сигурни в смелостта на половинката си.

Подарък за Св. Валентин в подаръчна кошница

Избрали сте повече от едно неща – направете кошница за влюбени. Подобен подарък винаги показва пищност и дори с малко средства, можете да направите страхотна кошница. Комбинирайте вино със сладкиши, допълнете с картичка и мили думи.

Отношение

Най-добрият подарък си остава добро отношение и уважение към любимия човек. Не чакайте 14-ти февруари, а го показвайте всеки възможен момент.

Най-добрият подарък е този от сърце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *